درباره ما | اطلاع رسانی دفاع مقدس | سخنرانی | صوت | گالری فکه | فیلم | مصاحبه | تحلیل نبرد | ارتباط با ما
    صفحه نخست / اطلاع رسانی دفاع مقدس / انتشارات و توزیع آثار

اخبار پیامکی نشریه طریق اولین و دومین شماره در یک نگاه/ویژه یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اخبار پیامکی نشریه طریق اولین و دومین شماره در یک نگاه/ویژه یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

 

علی باقری در مشهد: کسانیکه مدعی اند در مذاکرات دوره های قبل بر اساس نظر رهبری و دیپلماسی هسته ای" آقای روحانی را بخوانند/ وی در 6 قسمت رسما می گوید در مواردی خلاف نظر رهبری عمل کرده.


باقری: روحانی در صفحات 309.789.176.177.186.294.801 کتابش میگوید خلاف نظر آقا عمل کرده./ اینها در توافقنامه بروکسل آدرس 20 مرکز ساخت سانتریفیوژ را به غرب دادند که برای پیدا کردن آنها سالها جاسوسی لازم بود.

 ادامه پیامک ها


نشریه طریق دومین شماره، ویژه یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری - جلد رو نشریه طریق دومین شماره، ویژه یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری - جلد رو

 

دومین شماره نشریه طریق - تحلیلی بر عملکرد روسای جمهور دولت های سوم تا ششم


 


 

 

نشریه طریق، دومین شماره -  داخل جلد رو نشریه طریق، دومین شماره - داخل جلد رو

 

فرارسیدن 13رجب سالروز ولادت امیرالمومنین علی (ع) مبارک باد

 


طریق- دومین شماره نشریه طریق منتشر شد طریق- دومین شماره نشریه طریق منتشر شد

 

مرکز مطالعات پژوهشی 27بعثت منتشر کرد:

دومین شماره نشریه طریق ویژه یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

دراین شماره می خوانیم:

 


کلام امام(ره) کلام امام(ره)

 

مطلب دیگر اینکه پای صندوق ها که می‏روید اینطور نباشد که با هم اختلاف پیدا بکنید یک مسئله‏ ای است که برای کشور است. هر یک از اینها که ببرند، برای کشور لابد خدمت خواهند کرد. و اگر خدمت نکنند ملت هست و آنها را بر کنار خواهد کرد.

 



کلام رهبری کلام رهبری

 

كسانى كه در رأس قوه اجرائى قرار مي گيرند، بايد كسانى باشند كه در مقابل فشارهاى دشمنان مقاوم باشند؛ زود نترسند، زود از ميدان خارج نشوند؛ اين يكى از شرط هاى لازم است.

 



دومین شماره نشریه طریق - مقدمه دومین شماره نشریه طریق - مقدمه

 

فرصت، برای شرکت در انتخابات یازدهمین دوره ی ریاست جمهوری کمتر از یک ماه باقی است. یک ماهی که همه ی چشم ها به تصمیم ملت دوخته است.

 



سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری

 

جامعه مدرسین حوزه علمیه و حزب جمهوری اسلامی به دنبال این بودند که موافقت امام را برای حضور روحانیون در انتخابات جلب کنند. به همین منظورآقایان خامنه ای ، هاشمی رفسنجانی و خزعلی خدمت امام می رسند.

 



سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری - قسمت دوم سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری - قسمت دوم

 

پس از تنشهای سیاسی فراوان و فروكش كردن ناآرامی های گسترده كه سرتاسر كشور را فراگرفته بود و در یك شرایط نه چندان مطلوب در حالی كه باقی مانده عناصر سازمان مجاهدین خلق در تهران و شهرستانها در حال فرار به خارج از كشور یا دستگیری توسط نیروهای انقلاب بودند و اندكی پس از شهادت محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر انتخابات سومین دوره ریاست جمهوری در طی كمتر از دو سال پس از پیروزی انقلاب انجام گرفت. با انزوای نیروهای جبهه ملی و نهضت آزادی كه به لیبرال ها موسوم بودند و

 



سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری - سومین قسمت سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری - سومین قسمت

 

مهمترین عناصر و شاخصه های برگزاری این دوره از انتخابات ریاست جمهوری را می توان حاكمیت فضای ترور و انفجار، جدا شدن جناح لیبرال از بدنه سیاسی نظام، نامزد شدن روحانیت برای ریاست جمهوری و حاكمیت یكپارچه احزاب و گروه ها از یك نامزد دانست. این دروه از انتخابات دارای ویژگی هایی است كه تاكنون   بی نظیر باقی مانده است که اهم آن، نسبت آرای رئیس جمهور مجموع16میلیون رأی با کسب 15/2میلیون رأی یعنی حدود 95% آراء به پیروزی رسید



سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری - چهارمین قسمت سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری - چهارمین قسمت

 

آقاي رئيس جمهور و ساير دست اندركاران و دولتمردان در جمهوري اسلامي بايد بدانند كه ملت شريف ايران بر همه ی آنها محبت و منت دارند، چرا كه اين ملت فداكار است كه در اول انقلاب با نثار خون جوانان خود و زحمات طاقت فرسا پيروزي را به دست آورد و همه را از زندان‌ها و تبعيدها و انزواها و اختناق‌ها نجات داد و حكومت را از ستمگران بازستاند و به آنان تحويل داد.

 



سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری - پنجمین  و آخرین قسمت سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری - پنجمین و آخرین قسمت

 

کابینه اول موسوی در اوایل آبان 1360 تشکیل شد که ترکیبی بود از اکثریت یک طیف خاص با محوریت بهزاد نبوی و اقلیتی از طیف فقه محور حزب جمهوری اسلامی با محوریت علی‎اکبر ناطق‎نوری؛ اما در عین‎حال بخش قابل‎توجهی از مراکز اقتصادی نظیر وزارت بازرگانی و وزارت کار هم در اختیار این طیف بود.

 


 

چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهوری چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

 

پس از چند سال حوادث تلخ، انتخابات رياست جمهوري دوره چهارم در شرايط نسبتاً آرام و بدون مشكل در برنامه‌ريزي و اجراي آن به‌وقوع پيوست. با پاك شدن فضاي سياسي كشور از نفاقي كه در سال‌هاي نخست بروز كرده بود و اتفاق نظر نيروهاي وفادار به انقلاب نسبت به تداوم رياست جمهوري آيت‌الله خامنه اي، نامزد مشخص حاضر در صحنه از مدت‌ها پيش مشخص شده بود. اما در اين زمان جريان ليبرال كه پيش از اين با تحريم انتخابات دومين دوره مجلس، عملاً از حاكميت خارج شده بود؛ نامزدي مهدي بازرگان را پيگيري مي‌كرد.

 


 

 

چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهوری - آخرین قسمت چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهوری - آخرین قسمت

 

دولت چهارم با تمام مشکلاتي که در پي تصميمات نخست‌وزير و برخي چهره‌هاي شاخص دولت به‌وجود آورده بود، و شرايط را به سمت پذيرش قطعنامه پيش بردند، اما دستاوردهاي بسياري نيز داشت. از آن جمله مي‌توان به خنثي کردن تبليغات گسترده بلوک شرق و غرب عليه ايران که از ابتداي انقلاب آغاز شده بود، اشاره کرد که سرانجام به افزايش فشار افکارعمومي جهان در راستاي حقانيت جمهوري اسلامي در دفاع مقدس و متجاوز شناخته شدن عراق در سال‌هاي بعد انجاميد.

 


چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهوری - قسمت دوم چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهوری - قسمت دوم

 

روز 14 شهريور در خجسته سالروز عيد سعيد غديرخم، امام(ره) حكم رياست جمهوري آیت‌الله خامنه‌اي را تنفيذ كرده و فرمودند: «بحمدالله تعالي با تاييدات خداوند متعال و دعاي خير حضرت ولي‌الله الاعظم روحي لمقدمه الفدا، 4 سال رياست جمهوري با خير و سلامت و قدرت و عظمت سپري شد. اينك به پيروي از آراي محترم ملت عظيم‌الشأن و آشنايي به مقام تعهد و خدمتگزاري دانشمند محترم، جناب حجت‌الاسلام آقاي سيد علي خامنه‌‌اي، آراي ملت را پس از پايان دوره كنوني تنفيذ و ايشان را به سمت رياست جمهوري ايران منصوب مي‌نمايم و از خداوند متعال توفيق ايشان را در خدمت به اسلام و ملت و كشور اسلامي خواستارم.»

 


 

چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهوری - قسمت سوم چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهوری - قسمت سوم

 

حجت‌الاسلام هاشمي رفسنجاني نيز در خاطرات خود در اين خصوص مي‌نويسد: «آيت‌الله خامنه‌اي تمايلي به نامزد شدن مجدد نداشتند و با اصرار ماها و نيز خواست امام پذيرفتند و همان موقع نظرشان را راجع به كابينه گفته‌اند و اكنون حجت دارند، ولي نمي‌خواهند از نظر امام تخلف كنند... نظر آقاي خامنه‌اي اين است كه اينها خوب كار نكرده‌اند و جايز نيست دوباره مأمور تشكيل كابينه شوند. زمان طولاني بحث كرديم، ولي به نتيجه نرسيديم. مشكل عمده ايشان، اظهارنظر امام است...»

 


 

 

پنجمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پنجمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

 

محور برنامه­ های هاشمی رفسنجانی نیز بر توسعه­ ی فعالیت­ های اقتصادی، کشاورزی و صنعتی استوار بود. مطبوعات نیز در گزارش­ هایی، خواسته­  مردم را رفع معضلات اقتصادی معرفی می­کردند. هاشمی رفسنجانی، چند ماه بعد از پذیرش قطعنامه­ ی 598، به ­طور شفاف سیاست بعد از جنگ خود را چنین بیان کرد:

 



پنجمین دوره انتخابات ریاست جمهوری - قسمت دوم پنجمین دوره انتخابات ریاست جمهوری - قسمت دوم

 

با توجه به اختیارات گسترده­ای که رياست­ جمهوري در قانون اساسی جدید به دست آورده بود و حذف نخست­ وزیر از سیستم دولت، انتخابات رئیس­ جمهور در حقیقت آینده دولت و سیاست­ های داخلی و خارجی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را مشخص می­ نمود.

 



 


پنجمین دوره انتخابات ریاست جمهوری - قسمت سوم پنجمین دوره انتخابات ریاست جمهوری - قسمت سوم

 

اما دولت هاشمی رفسنجانی که به خاطر شعارهایش مبنی بر بازسازی خرابی های جنگ و بهبود وضع اقتصاد و معیشت مردم به دولت سازندگی شهرت پیدا کرده بود طولی نکشید که به دلیل عدم موفقیت در طرح های اقتصادی و انجام اعمالی که خلاف آرمان های انقلاب اسلامی بود مورد انتقاد قرار گرفت.

 



پنجمین دوره انتخابات ریاست جمهوری - قسمت چهارم و آخرین قسمت پنجمین دوره انتخابات ریاست جمهوری - قسمت چهارم و آخرین قسمت

 

همچنین افزایش فشارهای اقتصادی بر مردم و رشد روزافزون تورم باعث شد که شعارهای دولت عملا اجرایی نشود.به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، آغاز تجمل‌گرایی و انحراف از مسیر و قیمت‌های سر به فلک کشیده از درون دولت سازندگی آغاز شد و امروزه بسیاری از تحلیلگران سنگ‌بنای اقتصاد بیمار امروز را ریشه در عملکرد دولت‌ سازندگی تحلیل می‌کنند

 



اولین قبلی ۱ از ۴ بعدی آخرین