درباره ما | اطلاع رسانی دفاع مقدس | سخنرانی | صوت | گالری فکه | فیلم | مصاحبه | تحلیل نبرد | ارتباط با ما
    صفحه نخست / اطلاع رسانی دفاع مقدس / مقالات

مشابه سازي امروز با جنگ احزاب در صدر اسلام

 

متن يادداشت حجت الاسلام والمسلمين ابوالقاسم عليزاده معاون سياسي‌ شوراي سياستگذاري ائمه جمعه با عنوان «غفلت نكنيد؛ جنگ احزاب ديگري در جريان است!» به شرح ذيل است:


 

«وَدّ الذين كفروا لو تغفلون عن أسلحتكم و أمتعتكم فيميلون عليكم ميلة واحدة»(نساء، آيه 102)

 

 

غفلت از ظرفيتها و توانمنديهاي خودي و ناچيزانگاري دشمن و فتنه‌ها و راهبردهاي شومش، همواره عامل اصلي شكست و تحميل ذلت و خواري براي حتي جوامع انقلابي و اسلامي بوده است.

 

غفلت كه ام‌الامراض است، وقتي در بستر حيات سياسي، فرهنگي و اجتماعي از طرفي و در حوزه دفاعي، نظامي و امنيتي از طرف ديگر اتفاق بيفتد، قطعاً دامنه خساراتش به ‌گونه‌اي خواهد بود كه همه‌ چيز و همه ‌جا را فرا خواهد گرفت و چه‌بسا رسوبات و آسيبهاي غيرقابل جبراني را بر پيكره جامعه هرچند انقلابي، آرماني، متمدن و اسلامي تحميل نمايد.

 

غفلت از درون و يا غفلت از برون، هر دو خسارت‌بار و ذلت‌آفرين است. جامعه‌اي پويا، عزتمند، مقتدر و جاودانه مي‌ماند كه در عين مراقبت از درون و مبارزه بي‌ملاحظه با آسيبها و فسادهاي داخلي اعم از اخلاقي، اقتصادي و مديريتي، نسبت به توطئه‌هاي بيروني نيز هوشمندانه عمل نمايد.

 

در مبارزه بي‌امان با انواع فساد و انحراف، فرقي بين خواص و عوام نيست، چه آن‌كه گاهي توده مردم از خواص و مدعيان فهم سياسي و اجتماعي كه بعضاً با اعتماد همين مردم مسئوليت‌ها و مقاماتي را نيز در اختيار گرفته‌اند، جلوتر و غيرتمندانه‌تر ظاهر گرديده‌اند و لذا حق اين مردم شريف و هميشه در صحنه است كه شاهد برخورد قاطع با سرچشمه‌هاي اصلي فساد و ظلم به جامعه و مردم باشند.

 

غفلت از درون مي‌تواند دو جنبه داشته باشد، يكي غفلت نسبت به داشته‌ها و ظرفيتهاي رشد و سرمايه‌هاي مادي و معنوي و حتي نيروي انساني و ديگري غفلت نسبت به رسوبات و آفتها و آسيبهاي مرموز و مزمن و از همه مهم‌تر توطئه‌ها و نقشه‌هاي شوم دشمنان به‌ويژه عوامل نفوذي و داخلي آنان؛ در غفلت از برون نيز مي‌توان دو جهت مشخص را مدنظر قرار داد، يكي نسبت به افكار عمومي جهان اسلام و مردم آزادي‌خواه جهان و ظرفيت‌هاي موجود در ميان انديشمندان و صاحب‌نظران منصف و عدالت‌خواه و منطقي دنياي اسلام بلكه سراسر جهان و از همه مهم‌تر توده مردمان مظلوم و مستضعف در سطح جهان كه با جوهره و فرهنگ ديني و انقلابي ملت شريف ايران به ‌لحاظ وجداني و فطري مأنوس مي‌باشند و ديگري نسبت به راهبردها و كم و كيف برنامه‌هاي مرموز و خطرناك جبهه كفر و شرك و الحاد و نفاق كه گاهي همچون شرايط فعلي به‌سان جنگ احزاب عليه ملت ايران، آشكار و پنهان مشغول توطئه و خيانت و جنايت هستند.

 

آنچه در اين مقام تأكيد بيشتر نسبت به آن داريم همين جهت آخر است كه البته بزرگ ديده‌بان انقلاب اسلامي امام خامنه‌اي(مدظله‌العالي) در سخنان اخيرشان نسبت به آن تصريحات هشدارگونه‌اي داشتند و شرايط فعلي جبهه حق و باطل را به شرايط جنگ احزاب و يا همان جنگ خندق تشبيه فرمودند. آنچه در اين‌راستا از ضرورتهاي مبارزه و مقابله با خصم به‌شمار مي‌آيد، صحنه‌خواني ميدان جنگ و مبارزه است. اين‌كه در حال حاضر ما در چه شرايطي قرار داريم و هم‌چنين جبهه دشمن - جبهه مقابل - در چه شرايطي قرار دارد. صحنه‌آرايي دشمن به چه شكل است و چه اهدافي را نشانه رفته است. ما چه واكنشي بايد در مقابل كنش دشمن داشته باشيم؟ براي ادامه مبارزه و بودن در صحنه نزاع بايد دشمن‌شناسي را خيلي خوب آموخت در غير اين‌صورت بازنده نبرد خواهيم بود و سرخورده و شكست‌خورده از صحنه نزاع خارج خواهيم شد. شرايط جبهه دشمن در عصر معاصر، عليه جمهوري اسلامي ايران، به چه نحوه است؟ صف‌آرايي آن چگونه است؟ چه اهدافي را نشانه رفته است؟ مقام معظم رهبري در ديدار دانشجويان در ماه مبارك رمضان(1395)، جمله‌اي را بيان نمودند كه باب تفكر و تأمل در مسأله صحنه‌خواني ميدان نزاع، گشوده شد. فرمودند: «در سوره‌ي احزاب مشاهده مي‌كنيد: «وَلَمّا رَأَي المؤمِنونَ الأَحزابَ قالوا هذا ما وَعَدَنَا الله وَرَسوله وَصَدَقَ الله وَرَسوله وَما زادَهم إِلّا إيمانًا وَتَسليمًا». قضيه‌ي احزاب قضيه‌ي مهمي بود. يعني در مقام مقايسه، اگر بخواهيم جبهه‌ي امروز دشمن عليه جمهوري اسلامي را در صدر اسلام مشابه‌سازي بكنيم، مي‌شود جنگ احزاب. امروز خب مشاهده مي‌كنيد ديگر، همه‌ي دنياپرستان و قدرت‌طلبان و جنايتكاران و اهل زور و ظلم و طغيان در سرتاسر عالم، در رده‌هاي مختلف اقتدار، در مقابل جمهوري اسلامي صف كشيده‌اند و حمله هم كرده‌اند و دارند از همه‌ي جوانب حمله هم مي‌كنند، عين همين قضيه در جنگ احزاب اتفاق افتاد.»

 

بر همگان روشن است كه پشت صحنه تمامي فتنه‌هايي كه عليه جهان اسلام و ملتهاي مظلوم و مسلمان به‌ويژه نظام مقدس جمهوري اسلامي و ملت بزرگ ايران در جريان است، سران استكبار بالخصوص آمريكاي جنايتكار و رژيم صهيونيستي و البته برخي ديگر از كشورهاي اروپايي و غربي قرار دارند، همانان كه از اختلاف و جنگهاي نيابتي قومي و مذهبي بيشترين سود را برده و مي‌برند.

 

اكنون دشمنان جبهه حق براي به ثمر نشاندن كينه‌هاي ديرين و جبران شكستهاي گوناگونشان در عرصه‌هاي مختلف، هرگز آرام و قرار ندارند و در اين‌راستا دست به يارگيري و ايجاد ائتلافي واقعي همچون جنگ احزاب عليه ايران اسلامي و بلكه جبهه مقاومت اسلامي زده‌اند. از طرفي پيوند منافقين خلق در اجلاس به‌اصطلاح مقاومت (شيطاني) در فرانسه با سر‌خطهاي اصلي فتنه تكفير و وهابيت به‌ويژه عربستان را شاهد هستيم و از طرفي ديگر شاهد سرمايه‌گذاري و هزينه‌هاي سنگين در چارچوب طرح شوم مداخله مستقيم در امور كشورمان مي‌باشيم آن‌هم با شناسايي و احياء و حمايت از گروه‌هاي ضدانقلابي همچون كومله و دمكرات و نيز برخي رگه‌هاي اپوزيسيون در قوميتهاي عرب خوزستان، كرد ، ترك و حتي بلوچ در سيستان و بلوچستان و تزريق پول هاي حاصله از فروش نفت كه البته بايد در جهت انسجام و پيشرفت جهان اسلام هزينه گردد، متأسفانه در جذب و تقويت جبهه باطل به دستور سران استكبار كه هدفي جز آشوب و ناامني براي كشورهاي اسلامي و ايجاد حاشيه امن براي اسرائيل را دنبال نمي‌نمايند، گستاخانه و آشكار مصرف مي‌شود.

 

آنچه بر پيچيدگي و البته پلشتي داستان مي‌افزايد، پيوند خوردن تمامي اين جريانات فتنه‌گون با غده سرطاني جهان اسلام يعني اسرائيل است.

 

حال در اين شرايط مرموز كه تمامي ظرفيتهاي استكباري اعم از جهاني و منطقه‌اي و حتي داخلي، دست به دست هم داده‌اند تا ملت بزرگ ايران را به بهانه پيروي از مذهب تشيع آن‌هم تبليغات دروغين و به ‌ناحق و جنگ رواني گسترده از پاي درآورند، تكليف و وظيفه ما چيست؟

 

پاسخ اين سؤال را در تأكيدات مقام معظم رهبري(مدظله) مبني بر عبرت‌آموزي از تاريخ به‌ويژه تحليل درست از جنگ احزاب، مي‌توان به‌روشني دريافت كرد.

 

آنچه باعث بروز جنگ احزاب شد، اميد به پيروزي بود كه از ناحيه ضعف حاكم بر امت اسلام در جريان جنگ احد ايجاد گرديده بود و الا در شرايط اقتدار امت اسلام، دشمن دون هيچ غلطي نمي‌تواند بكند چنان‌كه در جريان جنگ احزاب هم وقتي تمامي حق با تمامي كفر روبه‌رو شد يعني امام علي(عليه‌السلام) با اقتدار و صلابتي الهي در برابر چهره نام‌آشناي جبهه كفر ظاهر گرديد، نصرت الهي نيز به ياري سپاه اسلام آمد و با شكست عمروبن عبدود مهر ذلت و شكست بر پيشاني تمامي احزاب متحد شده عليه امت اسلام زده شد.

 

در جريان جنگ احزاب اگرچه تمام ظرفيتهاي قدرت‌هاي زورگو و مشرك و احزاب يهود و غيريهود عليه جبهه پيامبر(ص) تجميع گرديده بود ولي در مواجهه با انگيزه‌ها و نيت‌هاي زلال و پاك و آمادگي همه‌جانبه و اقتدار مسلمين ره به جايي نبردند و در نهايت طبق اراده خداي متعال، نصرت و ظفر از آن مسلمانان گرديد. اكنون نيز با ايمان راسخ به نصرت الهي و درك وعده‌هاي قطعي و حتمي پروردگار عالم كه فرمود: «يريدون ليطفئوا نور الله بأفواههم، و الله متم نوره و لو كره الكافرون»، به فضل الهي به‌شرط انسجام و اقتدار و مقاومت و مجاهدت انقلابي امت اسلام به‌ويژه مردم شريف ايران اسلامي، به‌زودي شاهد شكست و ذلت و خواري جبهه باطل خواهيم بود. ان‌شاءالله.‌

 

 

 


 

 

تهیه و تنظیم کننده : فکه ، منتخب ستارگان آسمانی

 

 

 

 

 نسخه قابل چاپ    ارسال این صفحه به دوستان
تاریخ و زمان انتشار: یک شنبه 25 مهر 1395
تهیه و تنظیم:
منبع : خبرگزاري تسنيم
ارسال نظر:
 
عنوان  
رایانامه  
متن نظر  
کد امنیتی = ۱۳ + ۴